Genkse beloften maken brandhout van KAA Gent in Beker Van België

07-02-2019 21:15 Laatste update: 21:27

De beloften van Racing Genk zijn doorgestoten naar de kwartfinales van de Beker Van België. In de 1/8e finales hadden ze geen moeite met KAA Gent. Het werd zelfs 1-4.

Bij de rust stond KRC Genk al 0-3 voor. Eerst scoorde Reyners op strafschop, daarna konden Sierra-Cappeletti en Bertaccini de score nog uitdiepen. Ook in de tweede helft was Genk oppermachtig en scoorde het nog een vierde keer via Nsimba. In de slotfase kon Jalloh de eerredder maken na mistasten van doelman Vandevoordt, maar dat was een magere troost.

Club Brugge maakt vrijdag tegen stadsgenoot Cercle uit wie de tegenstander van Genk wordt in de kwartfinales. De andere matchen zijn al bekend: Anderlecht - OHL, Eupen - Westerlo en Standard - Charleroi.