Carcela weet wat het verschil is met vorig jaar: Nu plakken ze vier man op mij

Carcela weet wat het verschil is met vorig jaar: "Nu plakken ze vier man op mij"

19-01-2019 12:02
5

Medhi Carcela werd dan wel tweede in de uitslag van de Gouden Schoen, toch haalt hij niet meer hetzelfde niveau als vorig seizoen. In Het Nieuwsblad ziet hij daar zelf een verklaring voor.

Volgens Carcela heeft het vertrek van Junior Edmilson daar veel mee te maken. "Zijn vertrek heeft het voor mij niet makkelijker gemaakt. Ik heb een pak minder vrijheid nu. In België zetten ze vier man op mij. Zeker de kleintjes. Misschien dat ik daarom inderdaad beter uit de verf kom in topwedstrijden", zoekt Carcela naar een verklaring.

Edmilson vertrok eind vorig seizoen naar het Qatarese Al Duhail Sports. Carcela geeft ook toe Edmilson te missen. "Natuurlijk. Hij is mijn klein broertje, he. Maar ik ben wel blij voor hem. Ik wens hem het allerbeste", aldus Carcela.

Exotische bestemming
Edmilson verliet België voor een exotische bestemming als Qatar, dat ziet Carcela zichzelf nog niet meteen doen. "Je weet nooit, maar ik vind dat meer iets voor later. Ik wil nu gewoon eerst kampioen worden met Standard, daarna zien we wel weer. Ooit zou ik graag eens in Engeland spelen", sluit Carcela niets uit.