Leko wacht nog altijd op aanbod van Club Brugge: ''Een trainer is nooit zeker''

Leko wacht nog altijd op aanbod van Club Brugge: ''Een trainer is nooit zeker''

19-01-2019 10:20 Laatste update: 11:03
7

Hoewel Ivan Leko in zijn eerste seizoen de titel won met Club Brugge en nu opnieuw volop in de race is voor het kampioenshap, heerst er onduidelijkheid over zijn toekomst. Leko heeft een aflopend contract en heeft nog geen aanbieding ontvangen van het bestuur. Opvallend genoeg vindt Leko het nog geen issue.

''Nee, het is een perfecte situatie. De supporters weten dat ik heel loyaal ben. Dat de staf heel ­loyaal is. Ik ben elke dag tweehonderd procent met mijn hart hier. Dit is een enorm grote Europese club. Dat zag je toen we in Qatar met Bayern en PSV waren. Ik ben trots dat ik hier ben'', laat Leko optekenen in een uitgebreid interview met Het Nieuwsblad.

Hij vervolgt: ''Waarom zou ik stress moeten hebben? Bart (Verhaeghe, ndvr.), Vincent (Mannaert, nvdr.) en alle mensen binnen de club zijn slimme mensen. Ze zouden niet zo succesvol zijn als ze ook niet heel slim zouden zijn. Ik heb veel vertrouwen in hen.''

Het belangrijkste voor Leko
De Kroaat is evenmin verbaasd over het uitblijven van een voorstel. ''Misschien had ik al vorig jaar een contract van vijf jaar kunnen tekenen. En wat dan? Een trainer is nooit zeker in het voetbal. Het enige dat voor mij telt is dat ik me vandaag goed voel als trainer van Club'', besluit Leko.