Update: 'Pech voor Waasland-Beveren, Dessers komt niet naar de Freethiel'

Update: 'Pech voor Waasland-Beveren, Dessers komt niet naar de Freethiel'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 08:55di 08-01-2019 om 08:55

Laatste update: dinsdag 8 januari 2019 om 08:59di 08-01-2019 om 08:59

Slecht nieuws voor Cyriel Dessers: de Belgische spits van FC Utrecht heeft zondag een knieblessure opgelopen. Daardoor is de kans op een wintertransfer mogelijk verkeken.

Dessers was op weg naar de uitgang bij FC Utrecht en kon rekenen op belangstelling van onder meer FC Emmen, De Graafschap, FC Twente en een aantal Belgische clubs. Zondag raakte de 24-jarige spits echter geblesseerd in de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart (3-2).

Dessers verdraaide zijn knie en gevreesd wordt voor een serieuze blessure. Maandag worden er scans gemaakt en als de kniekwetsuur ernstig blijkt, is een winterse transfer geen optie meer. In het slechtste geval staat Dessers drie maanden buitenspel.

Het nieuws zal vooral hard aankomen in het kamp van De Graafschap. De hekkensluiter van de Eredivisie hoopte Dessers in de komende dagen te verwelkomen in het Spaanse Navata. "Maar dat is nu zo goed als uitgesloten", reageert technisch manager Peter Hofstede tegenover Omroep Gelderland.

Update 08/01, 08.55: Volgens Sportwereld baalt ook Waasland-Beveren door de blessure van Dessers. Er wordt gevreesd voor een afwezigheid van drie maanden en Waasland-Beveren wilde de aanvaller voor zes maanden huren. De kans dat de deal nu nog doorgaat, lijkt nihil. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws