'Juventus streepje voor om toptransfer voor de neus van PSG in te lijven'

'Juventus streepje voor om toptransfer voor de neus van PSG in te lijven'

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2019 om 14:14za 05-01-2019 om 14:14

Paris Saint-Germain geeft gas voor Matthijs de Ligt, maar Juventus maakt zich niet druk. De Italiaanse krant Corriere dello Sport schrijft dat De Oude Dame goede papieren heeft om de Ajax-aanvoerder komende zomer binnen te hengelen.

Het gonst de laatste weken weer van de geruchten rond De Ligt, nadat het even stil was. Er lijken drie topclubs te zijn die ver voor hem willen gaan: FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Juventus. PSG is onlangs een offensief gestart om De Ligt samen met Frenkie de Jong naar Parijs te halen, schrijft Corriere dello Sport.

'Juventus beeft niet, omdat er in de strijd om De Ligt al een belangrijke slag is geslagen', aldus de krant. Juventus hoopte De Ligt in een gesprek duidelijk te maken dat hij een belangrijke pion kan zijn in de verdediging en van grote waarde kan zijn voor het hele project van de club.

De krant schrijft dat Juventus niet begint te bibberen van de Franse toenaderingspoging. De clubleiding van Juventus had vorige maand een goed gesprek met de entourage van De Ligt. Niet alleen speler en zaakwaarnemer, maar ook algemeen directeur en voormalig Juventus-keeper Edwin van der Sar was bij dat gesprek aanwezig, dat naar verluidt lang duurde. Voorzitter Andrea Agnelli deed namens Juventus het woord.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws