Strijdvaardige Lambrecht geeft niet op: Er zal versterking komen

Strijdvaardige Lambrecht geeft niet op: "Er zal versterking komen"

04-01-2019 16:35
10

Lokeren zit in grote zorgen. De Waaslanders staan momenteel op een laatste plek in de stand en moeten in de laatste negen wedstrijden van het seizoen degradatie proberen voorkomen. Voorzitter Roger Lambrecht weet dat het van moeten is.

De 87-jarige voorzitter van Lokeren trekt met zijn ploeg mee naar Spanje. "Ik was het eerst niet zinnens, maar uiteindelijk ga ik toch. Gewoon omdat we voor een erg belangrijke periode staan. Er resten ons nog negen wedstrijden om ons in de hoogste klasse te handhaven", zegt hij op de officiële website van Lokeren.

Lambrecht hoopt zo de spelers van Lokeren te inspireren. "Door mijn aanwezigheid wil ik de spelers een hart onder de riem steken. Ik wil hen en de staf zo ook duidelijk maken dat ze zich voor de volle honderd procent moeten geven."

Transfers
Het wordt geen relaxerend tripje voor Lambrecht. Zo zal hij ook werken aan transfers voor Lokeren. "Ik kan van daaruit ook beter inspelen op de laatste ontwikkelingen op transfervlak. Ik las vandaag in de krant dat ik zou twijfelen om nog spelers aan te trekken, maar dat is complete onzin. Er moet versterking komen, welnu er zal versterking komen", besluit hij strijdvaardig.