Geluidsfragment maakt intenties Nainggolan bekend: 'Heibel maken voor terugkeer'

Geluidsfragment maakt intenties Nainggolan bekend: 'Heibel maken voor terugkeer'

26-12-2018 11:36 Laatste update: 11:49
12

Radja Nainggolan maakt er een zootje van bij Internazionale. De zomeraankoop schopt aan alle kanten keet, wat hem een schorsing opleverde. Blijkbaar zit daar echter een diepere bedoeling achter.

Nainggolan zou azen op een terugkeer naar Rome. Dat moet blijken uit een audiobestand dat circuleert op sociale media. In dat fragment drukt Nainggolan zijn verlangen uit om 'terug te keren'. Dat moet uiteraard slaan op AS Roma, waar de voormalige Rode Duivel zijn grootste successen beleefde.

'Wat een rotzooi ... Ik wil terug naar Rome', valt te horen op het clipje. 'Mamma mia, iedereen denkt dat het afgelopen is voor mij. Maar het komt goed, ik heb altijd mijn kwaliteiten laten zien. Aangezien ik Totti's vriend ben, haalt hij me misschien terug naar Rome ... Of moet ik een scène veroorzaken?' lijkt hij te verwijzen naar zijn recente uitspattingen.

Nainggolan hoopt dus dat zijn vriend Totti een goed woordje kan doen in de Italiaanse hoofdstad. Het clubicoon kondigde medio 2017 zijn afscheid aan, maar is nog steeds actief binnen de club. Of dat ook realistisch is, is een andere zaak. Het vertrek van Nainggolan zette immers kwaad bloed bij een groot deel van de Romeinse tifosi. 

Lees ookNainggolan heeft nog meer op zijn kerfstok: 'Maakte het te bont op kerstfeestje'