'Anderlecht voert verkennende gesprekken voor terugkeer van oude bekende’

'Anderlecht voert verkennende gesprekken voor terugkeer van oude bekende’

11-12-2018 11:45 Laatste update: 11:44
17

Enzo Scifo gaf zondag de aftrap voor Anderlecht-Charleroi. De oud-speler van paars-wit was op bezoek in het Astridpark. Volgens Het Nieuwsblad zou er wel eens meer achter kunnen zitten.

Anderlecht haalde recent al Pär Zetterberg in huis als assistent van Hein Vanhaezebrouck. Michael Verschueren wil de sportieve cel extra versterken met ex-spelers van de club. Betrand Crasson is ook een naam die al genoemd werd.

Scifo sloeg een babbeltje met de voorzitter. "Ik heb niet zo uitgebreid met Marc Coucke gepraat. Maar veel oud-spelers hebben zin om weer iets te betekenen voor dit Anderlecht. Wij zijn altijd bereid om raad te geven, want Anderlecht brengt nog niet wat de mensen verwachten", klinkt het.

De gewezen Rode Duivel zit momenteel zonder job, waardoor de link met paars-wit snel gelegd is. 'De gretigheid waarmee Scifo praatte, verraadde dat hij graag aan de slag zou gaan bij Anderlecht', hint HNB.

Update 11/12, 11.45u: Volgens Het Nieuwsblad hangt een terugkeer van Scifo weldegelijk in de lucht. 'Uit goede bron vernamen wij dat RSCA een verkennend gesprek zal voeren met Scifo en die staat daarvoor open', staat te lezen.

Scifo zelf hoopt uiteraard op een jobaanbieding: "Ik hoop dat ze me uitnodigen, want ik wou altijd al voor Anderlecht werken. Ik heb een heel goed contact met Michael Verschueren en als ze me een voorstel doen, zal ik dat bestuderen."