SELECTIE: Gent maakt hoofddoel van Croky Cup en viert belangrijke terugkeer

  SELECTIE: Gent maakt hoofddoel van Croky Cup en viert belangrijke terugkeer

  Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 23:17ma 03-12-2018 om 23:17

  In de competitie zal KAA Gent hoogstwaarschijnlijk tot het einde moeten knokken voor een stekje in Play-Off 1. Nu RSC Anderlecht, Club Brugge en Standard Luik het bekertoneel al moesten verlaten, kan de prioriteit daar misschien komen te liggen.

  In tegenstelling tot de andere topclubs wisten de Buffalo's zich immers wél te plaatsen voor de achtste finales van de Croky Cup. Daarin krijgen ze KFCO Beerschot-Wilrijk voor de kiezen. Op papier een haalbare kaart, aangezien de Antwerpenaren uitkomen in Eerste Klasse B.

  Trainer Jess Thorup maakte maandag zijn selectie bekend voor het bekertreffen. De Deen kreeg alvast uitstekend nieuws, want aanjager Birger Verstraete is er opnieuw bij. Onze landgenoot was de voorbije weken geschorst na zijn terechte rode kaart op bezoek bij RSC Anderlecht.

  Achterin ontbreekt van Igor Plastun dan weer elk spoor. De Oekraïner moest de nieuwe rots in de branding worden bij Gent, maar voorlopig kan hij dat verwachtingspatroon niet helemaal inlossen. Het duel met Beerschot-Wilrijk moet hij aan zich voorbij laten gaan.

  Poll

  Stoot Gent door tegen Beerschot-Wilrijk?

  (170 stemmen)

  Plaats een reactie

  Kingambo +1977
  maandag 3 december 2018 om 23:46
  Ratteuh , ratteuh !!
  Vind ik leuk
  nico31 +213
  dinsdag 4 december 2018 om 07:21
  Mooi doel hopelijk lukt het om het waar te maken
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws