Antwerp gaat in eigen huis met de billen bloot tegen STVV

01-12-2018 22:22
13

Antwerp is in eigen huis met de billen bloot gegaan tegen STVV. Marc Brys en zijn manschappen pakten na een 1-3 overwinning de drie punten mee naar huis.

Sint-Truiden kwam al na acht minuten voorsprong na een vreemde fase. Sinan Bolat deelde een elleboogstoot uit terwijl hij met de bal in zijn handen een uittrap wilde geven. Het oordeel was een penalty en een gele kaart voor de Turk. Botaka twijfelde niet en nam het cadeautje met plezier in ontvangst, 0-1 STVV.

Na een kwartier spelen ging de uitploeg met Kamada in de tegenaanval. De meegestormde Bezus werd tegen de grond gewerkt, maar het spel ging door. Aan de andere kant kon Antwerp vervolgens scoren met een gelukje. Een voorzet van Juklerod werd in doel gedevieerd.

STVV kwam voor rust opnieuw op voorsprong. Garcia zorgde voor de knappe assist en Bezus legde de bal via de paal binnen. Antwerp drukte veel naar voor in de eerste helft, maar de uitploeg ging met een voorsprong de rust in. In de tweede helft ging het drukken van Antwerp verder, maar STVV hield de thuisploeg van kansen.

De Norre kreeg vervolgens wel een grote mogelijkheid, hij knalde tegen de dwarsligger. Een kwartier voor tijd kwam STVV op een 1-3 voorsprong. Garcia kreeg de bal in doel na geharrewar in de zestien van Antwerp. De thuisploeg kon vervolgens geen vuist meer maken en zo bleef de eindstand bij 1-3.