Publiekslieveling begrijpt keuze van Bölöni niet: Een zware klap

Publiekslieveling begrijpt keuze van Bölöni niet: "Een zware klap"

27-11-2018 11:00 Laatste update: 10:35
11

Antwerp FC kon op het veld van KAA Gent geen beroep doen op Faris Haroun. Velen verwachtten Geoffry Hairemans in de basis, maar dat gebeurde niet. Meer nog: de publiekslieveling viel zelfs af als negentiende man.

Gazet van Antwerpen zag de linkspoot naast de selectie van Laszlo Bölöni vallen. 'Hairemans was zaterdag nochtans wel met de ploeg op afzondering vertrokken, maar de publiekslieveling kreeg vlak voor de wedstrijd te horen dat hij als negentiende man in de tribune moest plaatsnemen', klinkt het.

Opmerkelijk: begin dit seizoen was de spelmaker nog een onbetwiste sterkhouder in het elftal van The Great Old. 'Maar sinds de komst van Lior Refaelov kreeg hij alleen nog in de bekerwedstrijd tegen KV Mechelen een basisplaats.'

Vertrek bij Antwerp?
Gezien de kwaliteiten van Hairemans lijkt het vrij onwaarschijnlijk dat de middenvelder de huidige situatie nog lang volhoudt. Indien er niet dringend meer speelminuten komen, kan het wel eens een interessante wintermercato worden voor de linkspoot.

Update 27/11, 10.45u: In Het Nieuwsblad reageerde Hairemans op zijn niet-selectie. Ook hij was stomverbaasd toen Bölöni het nieuws bekend maakte. "De laatste match was heel pijnlijk", vertelt de aanvallende middenvelder.

"Ik was zelfs een beetje gechoqueerd. Dit had ik nooit verwacht. Ik kon nog leven met het feit dat ik niet speelde, maar als je zelfs niet meer in de selectie zit. Ja, dat vond ik verrassend. Een zware klap. Zondag was ik heel slecht gezind."

Maandagavond trad de spelmaker aan bij de beloften van The Great Old, om zo wat speelminuten te vergaren.