Gevraagde zaken werden slap uitgevoerd, dit moet een waarschuwing zijn

"Gevraagde zaken werden slap uitgevoerd, dit moet een waarschuwing zijn"

31-10-2018 13:45
4

Door de 3-1-nederlaag bij Royal Excel Moeskroen staat het KAA Gent van Jess Thorup weer met beide voetjes op de grond. De Oost-Vlamingen werkten een bijzonder flauwe pot af in Henegouwen. Nana Asare had dat min of meer voorspeld.

"Tijdens de opwarming vond ik al dat we niet gefocust waren", doet de kapitein zijn verhaal op de clubwebsite. "Mijn boodschap naar de spelers toe was dat dit zeker geen gemakkelijke wedstrijd ging worden. Maar blijkbaar is het niet gelukt om ze op scherp te zetten. Vandaag (dinsdag, nvdr.) ging helemaal niet zoals gepland. Onze opwarming was niet scherp genoeg en dat had invloed op onze wedstrijd. Je kan wel spreken van een off-day, ja."

"De gevraagde zaken werden slap uitgevoerd en dan lijkt het me meer dan normaal dat de tegenstander meer ruimte krijgt en hiervan kan profiteren", analyseert de Ghanees. "Elkaar helpen op het veld en elkaars fouten compenseren hoort bij voetbal. Het is en blijft een teamsport. Dit moet een waarschuwing zijn voor de volgende matchen, door hier aan te werken en er voor te zorgen dat dit niet meer voorvalt. Als je Play-Off 1 wilt halen, moet je blijven presteren en kunnen we deze resultaten missen."