Clement: We blijven nu onszelf druk opleggen om elke wedstrijd te winnen

Clement: "We blijven nu onszelf druk opleggen om elke wedstrijd te winnen"

20-10-2018 14:33
2

KRC Genk is bezig aan een geweldig seizoen. Vlak voor de interlandbreak nam het de leidersplaats van Club Brugge over in de Jupiler Pro League. Het is nog wat vroeg om over de titel te spreken. Philippe Clement lijkt eerder van match tot match te leven. 

"We zijn natuurlijk blij dat we eerste staan. Dat bevestigt dat we goed bezig zijn. Maar denk nu niet dat we onze doelstellingen gaan aanpassen. Wat we nu hebben is een bonus. We blijven nu onszelf druk opleggen om elke wedstrijd te winnen en dan zien we wel. Te beginnen tegen Eupen", stelt Clement op de website van KAA Gent.

Clement heeft heel veel respect voor de tegenstander van dit weekend. "Met de komst van Makelele is er heel wat discipline bijgekomen. Ze halen tien op achttien, ze spelen veel realistischer dan vorig seizoen en zetten een veel beter blok. Bovendien hebben ze veel snelle spelers voor de omschakeling. Ik meen begrepen te hebben dat we vorig seizoen niet verder geraakt zijn dan twee gelijke spelen tegen hen. We moeten nu laten zien dat het beter kan."

Lees ookFlinke meevaller voor Clement en KRC Genk: “Dat is allemaal prima verlopen”

No Poll