OFFICIEEL: AC Milan haalt man van 35 miljoen euro binnen

OFFICIEEL: AC Milan haalt man van 35 miljoen euro binnen

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 18:42wo 17-10-2018 om 18:42

AC Milan lijkt zich daadwerkelijk te gaan versterken met het 21-jarige Braziliaanse toptalent Lucas Paqueta van Flamengo. De deal is woensdag bevestigd door Bruno Spindel, directeur van Flamengo. 

Bruno Spindel heeft in gesprek met Pianeta Milan bevestigd dat AC Milan akkoord is gegaan met een transfersom van 35 miljoen voor de Braziliaanse middenvelder. "Het was een strategisch goede zet voor Flamengo", begint Spindel. "We wilden Paqueta eigenlijk langer houden en zijn contract verlengen, maar hij wil graag naar Europa. Dit is het beste voor de club en voor de speler."

"Voetballen in Europa is voor veel spelers een droom, in de Champions League spelen voor een gigant als Milan", stelt de directeur. "Wij kunnen niet dezelfde vooruitzichten bieden, hij zou hier nooit met spelers als Messi, Cristiano Ronaldo of Neymar kunnen spelen."

"Er waren meerdere kapers op de kust, maar we hebben nu een deal met Milan. Het bod van Milan was het beste voor ons en ook voor hem. Hij zal in januari vertrekken." Volgens diverse media betaalt Milan een slordige 35 miljoen euro voor Paqueta. Ook Real Madrid en Paris Saint-Germain werden aan het talent gelinkt. 

Update: De deal is ook officieel bekendgemaakt door Flamengo zelf.

Plaats een reactie

woensdag 17 oktober 2018 om 23:05
Is wesley al geschorst?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws