'Coucke maakt indruk bij RSC Anderlecht, sponsors springen massaal in de dans'

  'Coucke maakt indruk bij RSC Anderlecht, sponsors springen massaal in de dans'

  dinsdag 16 oktober 2018 om 11:00

  Marc Coucke probeert als voorzitter van RSC Anderlecht om de club weer op de rails te krijgen, op alle gebied. De flamboyante zakenman kreeg door de komst van enkele KVO-spelers en Luc Devroe al veel kritiek, maar op extrasportief vlak gaat het paars-wit voor de wind.

  Het is geen geheim dat Coucke niet enkel het pure sportieve luik wil verbeteren. De resultaten van Anderlecht zijn dan wel niet om over naar huis te schrijven, toch gelooft de voorzitter van de Brusselaars dat het op relatief korte termijn goed komt.

  Daarnaast hecht de preses ook veel aandacht aan sponsors en VIP's. Zo veranderde Coucke onder meer al de indeling, alsook de prijzen, van verschillende supportersvakken. Volgens Het Laatste Nieuws werpen die nieuwigheden hun vruchten af.

  Sinds de komst van Coucke wist Anderlecht intussen al achttien nieuwe commerciële partners te strikken. Zij brengen allen geld in het laatje, waarmee de ex-baas van Omega Pharma hoopt ook op sportief vlak aan de slag te kunnen.

  Plaats een reactie

  SD +9412
  dinsdag 16 oktober 2018 om 11:07
  Als je kosten moet maken, is dat geld toch 100% aftrekbaar en je kunt een potentiële klant nog plezier doen met het bijwonen van een match bij de (zelfverklaarde) VIP's/BV's.
  Vind ik leuk
  camargue +2496
  dinsdag 16 oktober 2018 om 11:36
  100% aftrekbaar? Die tijd is zeer laaaaaaang voorbij hoor!
  Vind ik leuk
  Elise +436
  dinsdag 16 oktober 2018 om 13:45
  Nu kun je wss één zitje kopen en 1 int zwart erbij 🤔😉
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws