Courtois waakzaam: Nu zijn ze alleen nog sterker geworden, met Shaqiri en Xhaka

Courtois waakzaam: "Nu zijn ze alleen nog sterker geworden, met Shaqiri en Xhaka"

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 18:06vr 12-10-2018 om 18:06

Tussen alle affaires door proberen de Rode Duivels vrijdagavond een uitstekende zaak te doen in de poulefase van de Nations League. Een zege tegen Zwitserland zou voor een zes op zes zorgen. Dat is ook de enige doelstelling, klinkt het bij Thibaut Courtois.

"Zwitserland is niet de grote naam, zoals je in andere groepen Engeland, Kroatië, Spanje, Duitsland en Frankrijk hebt. Maar we willen de Final 4 halen in de Nations League, dus deze match is belangrijk. De Zwitsers zijn sowieso een te duchten tegenstander. We hebben al eens een oefenmatch gespeeld tegen Zwitserland en dat was een moeilijke match", verwijst de doelman bij Sporza naar de 1-2-zege in aanloop naar het EK 2016.

"Nu zijn ze alleen nog sterker geworden, met Shaqiri, Xhaka ... Maar wij spelen al langer samen en zijn een geoliede machine. We moeten uitgaan van onze eigen kracht en mentaliteit tonen. We moeten Zwitserland vanaf de eerste minuut laten zien dat ze geen kans maken", zet Courtois zijn ploeggenoten meteen op scherp. 

Poll

Wat doen de Rode Duivels tegen Zwitserland?

(67 stemmen)

Plaats een reactie

vrijdag 12 oktober 2018 om 18:11
Zullen het niet op een bordje aangeboden krijgen..

Lastige en onderschatte tegenstander....
Vind ik leuk
vrijdag 12 oktober 2018 om 19:34
Die 2 waren er toen ook al bij,maar ze hebben wel een goed WK achter de rug.Het zou normaal geen probleem mogen zijn
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws