Chelsea kan derde hond worden: Maar het hangt érg af van Hazard

Chelsea kan derde hond worden: "Maar het hangt érg af van Hazard"

Gepubliceerd: maandag 8 oktober 2018 om 22:48ma 08-10-2018 om 22:48

Manchester City en Liverpool FC hielden mekaar in evenwicht afgelopen weekend (0-0), waardoor Chelsea FC op gelijke hoogte kon komen in de rangschikking. Toch zet Alan Shearer The Blues een trapje lager dan hun twee concurrenten. Eén man kan dat alsnog veranderen: Eden Hazard.

De Rode Duivel is in bloedvorm en tilt Chelsea eigenhandig naar een hoger niveau. "Chelsea is de enige ploeg die City en Liverpool kan uitdagen, maar als dat moet gebeuren, hangt érg veel af van Hazard. Chelsea kan het gat dichten als het Hazard fit kan houden én in de vorm waarin hij nu verkeert. Hij was indrukwekkend op voor België op het WK en heeft die vorm meegenomen uit Rusland naar de Premier League-campagne", vertelt Shearer bij BBC.

"Hazard heeft het al eerder een heel seizoen lang gedaan, uiteraard, toen hij Mourinho en later Antonio Conte de titel hielp om de titel naar Stamford Bridge te brengen. Als hij dat nog eens kan, hebben ze kans om kampioen te worden. Mogelijk. Ik vraag me echter af waar de andere goals van Chelsea vandaan zullen komen als Hazard stopt met regelmatig te scoren, omdat hoofdaanvallers Olivier Giroud en Alvaro Morata niet bepaald productief zijn."

Poll

Hazard kan Chelsea kampioen maken

(139 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws