Vreven is duidelijk bij Beerschot Wilrijk: “Hij communiceert daar eerlijk over”

Vreven is duidelijk bij Beerschot Wilrijk: “Hij communiceert daar eerlijk over”

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 23:47vr 21-09-2018 om 23:47

Beerschot Wilrijk wil zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau. Stijn Vreven zet duidelijk de lijnen uit bij de Antwerpse club.

Dat vertelt Jan Van den Bergh tegenover Gazet van Antwerpen. “De concurrentie is erg groot. Maar Vreven communiceert daar heel eerlijk over. En dat er dan eens een meningsverschil is, dat hoort er gewoon bij op dit niveau. Ik vond dat ik een plaatsje in het basiselftal verdiende, maar de coach beslist en daar moet je je dan bij neerleggen", aldus Van den Bergh.

"In het begin had ik het daar moeilijk mee, want ik ben in mijn prille spelerscarrière altijd titularis geweest. Maar ik heb de knop snel kunnen omdraaien. Ik wist dat mijn kans zou komen en dat ik ze dan moest grijpen. Het deed dan ook enorm veel deugd om tegen KV Mechelen te winnen én te ¬scoren. Maar de volgende wedstrijd kan het weer anders zijn. Ik denk dat er in onze kern niemand honderd procent zeker is van zijn plaats. Daardoor ligt de intensiteit op training erg hoog en staat iedereen heel scherp."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws