UPDATE: Antwerp legt ervaren doelman vast, contractdetails bekend

UPDATE: Antwerp legt ervaren doelman vast, contractdetails bekend

31-08-2018 20:49
5

Antwerp heeft het huiswerk bijna af na de komst van Amara Baby en Lior Refaelov. Toch blijft het op inkomend vlak niet windstil op de laatste dag. Er wordt ook nog een keeper aan de kern toegevoegd.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat de 31-jarige Yves De Winter nog weggehaald wordt bij SV Roeselare uit Eerste Klasse B. Daar is hij momenteel een bankzitter. De Winter zou komen als nieuwe derde doelman. In het verleden was hij nog actief bij Westerlo, AZ, Sint-Truiden en Roda JC.

Antwerp heeft naast Sinan Bolat twee minder ervaren doelmannen in de kern: Jens Teunckens en Bill Lathouwers. De Winter moet de concurrentie komen aanscherpen, al is de kans wel reëel dat hij geen enkele wedstrijd gaat mogen spelen voor The Great Old.

Update: SV Roeselare heeft deze transfer officieel gemaakt. Het kondigt ook meteen aan dat Gilles Lentz komt als vervanger.

Update 20u49: Antwerp heeft de komst van De Winter nu ook zelf aangekondigd. De ervaren doelman ondertekende op de Bosuil een contract voor twee seizoenen, met nog een optie op een extra jaar. De Winter zal de strijd aangaan met Sinan Bolat en Jens Teunckens.