'Antwerp heeft Refaelov beet: Bruggeling gesignaleerd bij de Bosuil'

'Antwerp heeft Refaelov beet: Bruggeling gesignaleerd bij de Bosuil'

30-08-2018 11:42
36

Bij Club Brugge draait het momenteel goed. Ivan Leko heeft een vaste groep jongens waarmee hij werkt. Lior Refaelov hoort daar niet bij. Volgens Het Laatste Nieuws biedt Royal Antwerp FC mogelijk een uitweg.

Onder Michel Preud'homme was Refaelov een vaste basisspeler. Vorig seizoen - na de komst van Leko - kwam Refaelov minder en minder aan spelen toe. Dit seizoen lijkt er voor de aanvallende middenvelder helemaal geen plaats meer te zijn. 

Volgens Het Laatste Nieuws wil Antwerp Refaelov weer belangrijk maken. Het wil de middenvelder wegplukken bij Club Brugge. De gesprekken tussen de twee clubs lopen al. Een akkoord is er nog niet. 

Eerder leek Refaelov op weg naar Standard. Daar wilde Preud'homme hem een nieuwe kans geven, maar tot een overgang kwam het nooit.

Update 30/08 11u42: Refaelov wordt zo goed als zeker een speler van Royal Antwerp FC. De Bruggeling werd donderdagochtend gesignaleerd op de parking van de Bosuil. Refaelov en Antwerp zullen naar verwachting in de loop van de dag de gesprekken succesvol afronden.