OFFICIEEL: Schalke 04 wint strijd om handtekening Bayern-middenvelder

OFFICIEEL: Schalke 04 wint strijd om handtekening Bayern-middenvelder

27-08-2018 20:18
2

Schalke 04 heeft zich verzekerd van de diensten van Sebastian Rudy. De Duits international komt over van FC Bayern München, zo heeft de ploeg uit Gelsenkirchen gemeld via de officiële kanalen.

De 28-jarige middenvelder, die bij Bayern nog een contract had tot medio 2020, was van mening dat hij niet genoeg aan spelen toekwam bij Bayern. Bij Schalke tekent Rudy een vierjarig contract en krijgt hij rugnummer 13.

"We zijn blij dat we Sebastian hebben overtuigd voor ons te kiezen. We krijgen er een hele intelligente en technisch vaardige speler bij, die zijn kwaliteiten al internationaal bewezen heeft", aldus Schalke-trainer Domenico Tedesco op het digitale huis van Schalke. "We zijn er zeker van dat hij met zijn kwaliteiten en ervaring onze jonge selectie zal verrijken en ons direct verder kan helpen."

Ook Rudy is content met de overstap. "Ik ben overtuigd van de weg die deze club is ingeslagen en wil daar heel graag deel van uitmaken", stelt hij. "Ik kijk erg uit naar de fans en de sfeer bij Schalke."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie