OFFICIEEL: Juventus verlengt contract van 'man van 100 miljoen'

OFFICIEEL: Juventus verlengt contract van 'man van 100 miljoen'

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 18:35di 21-08-2018 om 18:35

Juventus heeft Miralem Pjanic voor de club kunnen behouden, zo maakt De Oude Dame dinsdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De Bosniër heeft zijn contract met twee jaar verlengd en ligt nu tot de zomer van 2023 vast in Turijn.

'Juventus en Pjanic: the story continues', zo kopt de Serie A-grootmacht op de eigen website. De 28-jarige middenvelder gaat beginnen aan zijn derde seizoen namens Juventus, sinds hij in de zomer overkwam van AS Roma. Tijdens de voorbije twee seizoenen wist Pjanic met zijn club twee keer beslag te leggen op de Italiaanse dubbel. In 2017 wist men bovendien de finale van de Champions League te bereiken: Pjanic kon de uiteindelijke 4-1 nederlaag tegen Real Madrid echter niet voorkomen en moest twintig minuten voor tijd plaatsmaken voor Claudio Marchisio.

De sportieve toekomst van de Bosniër was de afgelopen weken regelmatig onderwerp van gesprek in Italiaanse media. Pjanic werd gelinkt aan FC Barcelona, Manchester City, Chelsea en Real Madrid, dat zelfs een bod van zestien miljoen euro zou hebben neergelegd. Juventus had naar verluidt een vraagprijs van honderd miljoen in gedachten, maar is erin geslaagd om de middenvelder binnenboord te houden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws