UPDATE: Transfer Anderlecht van de baan, makelaar snapt er niks van

UPDATE: Transfer Anderlecht van de baan, makelaar snapt er niks van

21-08-2018 13:14
14

Komt de transfer van Sikou Niakaté naar RSC Anderlecht in het gedrang? Uit de medische testen van de beoogde aanwinst zou blijken dat hij met een blessure worstelt. Zijn overgang komt daardoor op de helling te staan.

Het Nieuwsblad weet dat de proeven op maandag geen bevredigend resultaat gaven. De medische staf van paars-wit ontdekte een letsel dat de verdediger parten speelde. Daarop mocht Niakaté dinsdag de proeven opnieuw ondergaan. Ditmaal waren de cijfers beter, maar opnieuw niet volledig in orde.

Het Anderlecht-bestuur staat nu voor een belangrijke beslissing. Het moet beslissen of het de gok neemt om Niakaté aan boord te halen of niet. Indien de deal met de linkspoot van Valenciennes FC niet doorgaat, zou dat een serieuze streep door de rekening zijn voor de Brusselaars, die al de gehele mercato op zoek zijn naar defensieve versterking.

Update 13.14: De transfer van Niakaté lijkt volledig van de baan. Dat beweert zijn makelaar tegenover Het Laatste Nieuws. "We vonden geen akkoord, Sikou is fit", klinkt het. Volgens de krant blijft Anderlecht wel in de running om de Gambiaan Bubacarr Sanneh (23) aan te trekken. Momenteel speelt die nog bij het  Deense Midtjylland. 

No Poll