Atléti's goudhaantje slaat weer toe: verhoogde odd van 4,00!

Atléti's goudhaantje slaat weer toe: verhoogde odd van 4,00!

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 16:30ma 20-08-2018 om 16:30

Atlético Madrid begint maandagavond aan de competitie en wel met een uitduel met Valencia. Wanneer goudhaantje Antoine Griezmann weer toeslaat bij Los Colchoneros is het kassa bij bookmaker Betway!

Speel mee! Griezmann helpt Atlético aan zege: verhoogd naar 4,00 keer je inzet! Klik hier!

Het seizoen begon uitstekend voor Diego Simeone en zijn manschappen, want aartsrivaal Real Madrid werd afgelopen woensdag verslagen in het duel om de UEFA Super Cup. Maandagavond staat het eerste competitietreffen op de rol, op bezoek bij Valencia.

Bookmaker Betway heeft een fijne promotie beschikbaar: Griezmann scoort en Atlético wint levert namelijk niet 3,50 maar liefst 4,00 keer je inzet op! Deze actie is voor zowel nieuwe als huidige klanten van deze bookie.

De Fransman heeft een uitstekende zomer achter de rug, want met Frankrijk werd hij wereldkampioen. Tijdens het WK trof de schutter viermaal doel en had hij dus een groot aandeel in de tweede wereldtitel van Les Bleus

Een fijne statistiek bij deze weddenschap is dat Griezmann bij zijn laatste bezoek aan Mestalla met één goal een aandeel had in de 2-0 zege van zijn ploeg! De Franse aanvaller voelt zich dus prima in het onderkomen van Valencia en gezien de vorm van Atléti is een zege met een goal van Griezmann een prima bet om te spelen!

Speel mee! Griezmann helpt Atlético aan zege: verhoogd naar 4,00 keer je inzet! Klik hier!

Hoe speel je mee?
1. Klik op één van de links en meld je aan bij Betway
2. Klik op de homepage van Betway de afbeelding van deze promotie (zie foto onder)
3. Bepaal je inzet en plaats de weddenschap!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws