Hazard geniet met volle teugen van 'Sarri-voetbal': Geweldige trainer

  Hazard geniet met volle teugen van 'Sarri-voetbal': "Geweldige trainer"

  zondag 19 augustus 2018 om 11:35

  Chelsea en Arsenal zorgden zaterdag voor een leuke Londense derby. Het werd 3-2 voor Chelsea met alweer een hoofdrol voor Eden Hazard. De Rode Duivel geniet van het leven (en het voetbal) bij Chelsea.

  Daar heeft coach Maurizio Sarri mogelijk iets mee te maken. De nieuwe trainer heeft voor een make-over gezorgd bij Chelsea. Daar profiteert ook Hazard van, die tot dusver aan twee invalbeurten en twee assists kwam.

  "Hij is het type coach dat de bal wil", zegt Hazard bij BT Sport. "Hij wil totale controle over de bal. Daar kan ik niet veel verkeerd over zeggen", glimlacht Hazard.

  De aanvaller is dan ook zeer te spreken over de Italiaanse trainer. "Ik heb graag de bal aan mijn voet. We weten dat we goeie spelers hebben en dat we iets magisch kunnen doen. Het is goed om dit soort coach te hebben."

  Een nieuw systeem gaat gepaard met vallen en opstaan. Al denkt Hazard daar anders over. "Ik vind niet dat je in de Premier League tijd hebt. We willen wedstrijd na wedstrijd winnen, maar het is een geweldige trainer", besluit hij.

  Lees ook: Hazard spreekt duidelijke taal over mogelijk vertrek bij Chelsea

  Plaats een reactie

  camargue +2407
  zondag 19 augustus 2018 om 12:48
  Ik wil en zal naar Real gaan, maar zij willen mij niet :-(
  Vind ik leuk
  Mckenzie +3841
  zondag 19 augustus 2018 om 13:13
  Topkerel. Altijd positief. Lijkt alles met plezier te doen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws