KV Oostende wint op het veld van KV Kortrijk dankzij wereldgoal

18-08-2018 22:20
1

KV Oostende heeft met 1-2 op het veld van KV Kortrijk gewonnen. De kustclub lag heel de tweede helft onder, maar dankzij een wereldgoal pakte het alsnog de drie punten mee naar huis.

In de eerste helft maakte Goran Milovic al na tien minuten de 0-1. KV Kortrijk drukte vervolgens naar voren, maar kon voor rust geen vuist maken. Ook in de tweede helft kwamen de Kerels meer opzetten.

In het laatste halfuur van de wedstrijd was Kortrijk heer en meester en was Oostende nergens meer te bespeuren. Tien minuten voor tijd was het Stojanovic die de bal kon binnenkoppen, 1-1.

Lang kon KV Kortrijk echter niet genieten van de gelijkmaker, want amper een minuut later stond Oostende alweer op voorsprong. Bjelica zorgde met een heerlijke lob voor een wereldgoal en maakte zo het winnende doelpunt voor de kustclub.

In de slotminuten was de thuisploeg nog dicht bij de gelijkmaker. Ouali raakte met een volley het doelhout en zo hield KVO alsnog stand, 1-2 is de eindstand.