Bölöni wil nieuw horrorscenario vermijden: Je moet zoiets kunnen vergeten

Bölöni wil nieuw horrorscenario vermijden: "Je moet zoiets kunnen vergeten"

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 19:20vr 17-08-2018 om 19:20

Laszlo Bölöni krijgt zondag zijn eerste grote test van het seizoen. Tegen Club Brugge moet Antwerp er staan op de Bosuil. De Roemeense coach hoopt dat er geen herhaling komt van vorig seizoen.

Toen leek Antwerp te gaan winnen, maar Club kwam nog terug tot 2-2. "Het was een cruciaal moment in het seizoen, maar het houdt me niet meer bezig. In het voetbal moet je zo’n dingen achter je kunnen laten. Anders word je gek van de tristesse. Maar ook het andere uiterste moet je kunnen vergeten, of je wordt gek van glorie. We hebben die bladzijde omgedraaid", staat te lezen bij Het Nieuwsblad.

De fans zijn in ieder geval op post. "Het is een topmatch voor onze fans. De supporters van Antwerp staan er altijd. Tegen Moeskroen hebben we een goed examen afgelegd wat ons eigen voetbal betreft. Maar ik wil ook geloven dat we voetballend een stap vooruit gezet hebben. Er zijn nog enkele dingen die we moeten regelen. Nieuwe spelers inpassen kost ook wat tijd.”

Het zal zeker nog niet met nieuwe aanwinst Omar Govea zijn: hij mag nog niet spelen. "Welke indruk hij op mij heeft gemaakt? Voorlopig nog geen, want hij heeft donderdag tien minuten opgewarmd met de groep en is dan gaan lopen met de physical coach. Maar het is een goede, vriendelijke jongen. En we weten van vorig seizoen bij Moeskroen dat hij een goede voetballer is."

Plaats een reactie

valere +442
vrijdag 17 augustus 2018 om 23:28
Hoe kun je nu al weten dat dit een goeie jongen is...Zet hem eens een paar weken op de bank...T'kan rap verkeren...En het goeie voetbal tegen Moeskroen?Nogal wiedes,je speelt thuis tegen een ploeg,die met moeite meekan in 1B
Vind ik leuk
Charlie VS +284
vrijdag 17 augustus 2018 om 23:54
Bölöni, een coach naar m'n hart. Geen pamperaar, no nonsens, geen grootspraak, altijd voeten op de grond, geen opgeblazen gedoe. Zo'n beetje alles wat Leekens niet is.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws