Club Brugge klaar voor eerste test: 'We hebben vertrouwen in onze eigen stijl'

Club Brugge klaar voor eerste test: 'We hebben vertrouwen in onze eigen stijl'

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 16:15vr 17-08-2018 om 16:15

Club brugge krijgt zondagnamiddag met Royal Antwerp FC een eerst serieuze test voorgeschoteld. De landskampioen trekt met een negen op negen naar De Bosuil.

"Het is een eerste goeie test", vertelde coach Ivan Leko aan Het Laatste Nieuws. "De match tegen Antwerp is zonder twijfel de moeilijkste tot nu toe. In de eerste drie matchen waren ze opnieuw een positieve verrassing voor mij. Ze zijn sterk en hebben veel power. Het is een team van winnaars. Bovendien slikten ze nog geen enkele tegengoal."

"Antwerp heeft een goeie coach en de sfeer is uitstekend. Dit is een échte test. Vorig seizoen hebben we twee zware matchen gekend. We hebben vertrouwen in onze eigen stijl. Ons voetbal is goed genoeg om het daar te brengen en te winnen. Ik heb respect voor de energie die Antwerp op het veld legt, maar ik geloof dat we er kunnen winnen mét ons mooi voetbal", besloot de trainer van Blauw-Zwart.

Plaats een reactie

Lodecol13 +3938
vrijdag 17 augustus 2018 om 16:52
Idd met mooi voetbal als den antw zijn bijlen bovenhaald zal er van mooi voetbal ni veel inhuis komen zien dat we ni met al te veel gekwetsten het einde halen toch hopend op een goeie match
Vind ik leuk
viperkebas +425
vrijdag 17 augustus 2018 om 17:40
een drawn is net daarom een goed resultaat .. ik teken er voor ...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws