Sterkhouder bij KVM aast op vertrek: Het gaat over mijn toekomst

Sterkhouder bij KVM aast op vertrek: "Het gaat over mijn toekomst"

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 22:32do 16-08-2018 om 22:32

KV Mechelen zag in het tussenseizoen heel wat spelers komen en gaan. De transferperiode is echter nog lang niet afgelopen. Malinwa moet vrezen voor het vertrek van één van de sterkhouders.

Zo geeft middenvelder Yacouba Sylla aan dat hij nog steeds op een transfer aast. "Ik speel voor een club, maar ook voor mezelf. Het gaat ook over mijn toekomst", zegt hij.

"De supporters staan aan de zijlijn en ze steunen me geweldig. Maar ze staan niet in mijn schoenen. Het gaat niet om de supporters, of de club, of om wat ik wil. Het is een beetje alles samen", vertelt hij tegenover Gazet van Antwerpen.

Hij wil KV Mechelen echter niet voor eender welke club verlaten. Caen en Stade Brest sloeg hij al af. "Die clubs hebben inderdaad ­geprobeerd, maar dat is geen stap vooruit. Ik ga in België ook niet voor een andere club spelen, dat zou niet logisch zijn. Dan blijf ik ­liever bij Mechelen."

"Het Midden-Oosten? Dat wijs ik zeker niet per definitie af. Ik heb geen schrik van een uitdaging. Als er niets komt, dan blijf ik met plezier. Maar iedereen weet wat mijn wens is", besluit hij.

Plaats een reactie

Prpldynmt +7054
donderdag 16 augustus 2018 om 22:45
Beweren dat het Midden-Oosten een uitdaging is, is even hypocriet als een politieker die beweert dat hij begaan is met zijn medemens.
Vind ik leuk
donderdag 16 augustus 2018 om 23:29
Het midden oosten is dan wel een stap vooruit?
Vind ik leuk
Joesay +889
vrijdag 17 augustus 2018 om 08:25
1)"Ik speel voor een club, maar ook voor mezelf. Het gaat ook over mijn toekomst" maw: ik wil weg.
2)"Het gaat niet om de supporters, of de club, of om wat ik wil. Het is een beetje alles samen" maw: ik wil niet echt weg, ik weet het niet.
3)"Als er niets komt, dan blijf ik met plezier. Maar iedereen weet wat mijn wens is" maw: het maakt niet uit, ik wil gewoon weg.

Volgens mij wilt hij gewoon weg omdat hij niet genoeg centjes krijgt en niet genoeg in de kijker is
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws