Barcelona wint Joan Gamper Trofee met invaller Vermaelen

Barcelona wint Joan Gamper Trofee met invaller Vermaelen

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 21:25wo 15-08-2018 om 21:25

FC Barcelona heeft woensdagavond beslag gelegd op de Joan Gamper Trofee. Op eigen veld wonnen de Catalanen met 3-0 van Argentijns kampioen Boca Juniors. Thomas Vermaelen mocht de hele tweede helft opdraven bij de Spaanse topclub.

Barcelona begon de wedstrijd met aankopen Arturo Vidal in de basis. Laatsgenoemde tekende voor de openingstreffer door de zestienmeter in te dribbelen en hard en droog uit te halen: 1-0. Via Lionel Messi verdubbelde Barcelona de score. De Argentijnse ster kwam alleen voor Boca-doelman Esteban Andrada en stifte de bal heel beheerst binnen.


In de tweede helft mocht Thomas Vermaelen zijn opwachting maken. Onze landgenoot kwam dicht bij een doelpunt, maar de Argentijnse doelman Andrade redde zijn inzet met een geweldige reflex. Rafinha bepaalde de eindstand uiteindelijk op 3-0 door na een combinatie met Luis Suárez de bal fraai in het doel te stiften.

Plaats een reactie

DDT +3795
woensdag 15 augustus 2018 om 21:58
Wie is Arturo vido???
Vind ik leuk
firedwarf +3634
woensdag 15 augustus 2018 om 23:47
Barcelona begon de wedstrijd met aankopen Arturo Vidal in de basis. Laatsgenoemde tekende voor de openingstreffer door de zestienmeter in te dribbelen en hard en droog uit te halen: 1-0... als ge het verschil al niet meer weet tussen vidal en malcolm... :D ken hier nog een paar man dat beter solliciteert bij jullie die ook niks van voetbal kennen haha
Vind ik leuk
Basvyncke +849
donderdag 16 augustus 2018 om 06:42
Probeer er niet op te focussen, want het is heel erg. Fouten in titels en tussentitels zijn het grootste bewijs dat de teksten niet worden nagelezen. Sommige artikels zijn nog geen 10 zinnen en toch... Denk dat er gewoon geen redactie en/of eindredactie is bij VP. Soms is het wel eens grappig. Deze morgen is Debruyne waarschijnlijk twee manden geblesseerd. Waarschijnlijk bedoelen ze rieten manden, dat kan snijden... ;)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws