'Standard laat niet met zich sollen, Napoli hoort zware eis voor Ochoa'

'Standard laat niet met zich sollen, Napoli hoort zware eis voor Ochoa'

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 13:15wo 15-08-2018 om 13:15

Napoli zoekt in de laatste weken van de transferperiode nog naarstig naar doelmannen. Naast Simon Mignolet zou het ook nog Guillermo Ochoa halen, maar Standard wil hem niet zomaar laten gaan.

De Mexicaanse international zou op huurbasis naar Napoli kunnen, maar daar de strijd aan te gaan met Mignolet. Volgens RMC Sport is Standard echter niet akkoord met de aanbieding die Napoli heeft gedaan.

De Italianen willen een constructie waarbij Ochoa wordt gehuurd voor één miljoen euro, mét een verplichte aankoopoptie van 3,5 miljoen euro. Standard heeft echter geen zin om zo lang te wachten. Het wil meteen 2,5 miljoen euro zien voor die huur. Volgens RMC Sport is het optimisme voor deze transfer dan ook afgenomen.

Ook Jean-François Gillet zou overigens denken aan een vertrek. Hij wil zijn carrière afsluiten bij ex-club Bari. Standard moet dat dringend versterking halen, want enkel derde keeper Arnaud Bodart (het neefje van Gilbert Bodart) blijft dan nog over. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws