Ferrera verliest met 4-1, maar: Dit was onze beste wedstrijd

Ferrera verliest met 4-1, maar: "Dit was onze beste wedstrijd"

Gepubliceerd: zondag 12 augustus 2018 om 23:15zo 12-08-2018 om 23:15

Waasland-Beveren is er niet in geslaagd om punten te sprokkelen in de Ghelamco Arena. Het verloor zelfs met een ruime 4-1. Toch bleek coach Yannick Ferrera na de match best een tevreden man.

Ferrera heeft namelijk wel degelijk iets gezien van zijn ploeg. "Het was onze beste match, maar voor het eerst pakken we geen punten. We dreigden bij momenten, maar zowel offensief als defensief missen we in de zone van de waarheid nog iets als ploeg", zo verklaart hij bij Sporza.

Ferrera moet vooral hopen op een rustig seizoen op de Freethiel. "We zijn nog in een leerproces. Als je naar de kalender kijkt, dacht iedereen dat we na drie matchen geen punten zouden hebben. We hebben er twee", klinkt het nog optimistisch. Volgende week wacht op papier een haalbare kaart met een thuiswedstrijd tegen STVV.

Plaats een reactie

maandag 13 augustus 2018 om 13:42
Ach Fererra, je kan het niet beste man.
Vind ik leuk
w-b forever +1714
maandag 13 augustus 2018 om 19:39
Huilen met de pet op was het gisteren sorry hé.Aanvallend niks forte onze spits niet gezien,vanachter kaas met grote gaten,geen samenhang in het spel en veel misverstanden en bal verlies.Ja ferrera man als dat onze beste wedstrijd was dan beloofd het voor de komende weken..1 verzachtende omstandigheid kan hij inroepen dat hij veel nieuwe spelers moet inpassen.
Vind ik leuk
dinsdag 14 augustus 2018 om 08:23
Sorry maar als trainer moet je je ploeg kunnen sturen ok nu niet dat yves dot kan maar de ploeg van gent blijft wel knokken toen de 2-1 viel dacht ik ok dit kan leuk gaan worden maar wat ik toen zag de spelers van stvv lieten hun kop hangen en dan krijg je nederlaag aan je broek ik denk dat stvv op zoek moet naar aanvallende spelers
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws