Dan toch geen overgang van Belg naar Real Madrid: 'Courtois wil hem niet'

Dan toch geen overgang van Belg naar Real Madrid: 'Courtois wil hem niet'

11-08-2018 12:00
3

Thibaut Courtois mag zich de komende zes jaar doelman van Real Madrid noemen. De doelman verwezenlijkte zijn droomtransfer naar de Koninklijke. Mogelijk wordt hij niet de enige Belg die op de loonlijst van Real zal staan.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Courtois weleens een landgenoot naar Madrid zou kunnen meenemen. Erwin Lemmens kan de doelman volgen naar de Spaanse grootmacht.

Lemmens is momenteel doelmannentrainer bij Sporting Lokeren, maar ook bij de nationale ploeg. Daar bouwde Lemmens een hechte band op met Courtois. De doelman hoopt dan ook dat Real Madrid Lemmens aanstelt als de nieuwe doelmannentrainer.

Voor Lemmens wordt het niet zijn eerste avontuur in Spanje. Van 1999 tot 2005 was de ex-doelman actief voor twee Spaanse clubs. Hij kwam toen uit voor Racing Santander en RCD Espanyol.

Update 11/08, 12u00:

Volgens journalist Sven Claes van het Belang van Limburg zal Erwin Lemmens geen transfer maken naar Real Madrid. Thibaut Courtois zou ook niet de wens hebben gegeven om de keeperstrainer van de Rode Duivels en Sporting Lokeren naar de Spaanse hoofdstad te halen.