Leko krijgt er jonge optie bij, jeugdspeler speelt zich in de kijker

Leko krijgt er jonge optie bij, jeugdspeler speelt zich in de kijker

Gepubliceerd: donderdag 19 juli 2018 om 23:05do 19-07-2018 om 23:05

Tijdens de voorbereiding zag Ivan Leko de perfecte opportuniteit om enkele jongeren een kans te geven. Twee daarvan: Loïs Openda en Brendan Baiye lijken al definitief opgenomen te zijn in de A-kern. Vooral die laatste doet het goed.

Zo is men bij Het Laatste Nieuws wel fan van de zeventienjarige middenvelder. 'Krijgt er straks eindelijk nog eens een jeugdspeler van Club de kans om zich in de kijker te spelen?' vraagt men zich af bij het dagblad.

De middenvelder mocht woensdag een volledige wedstrijd spelen tegen KV Mechelen. Het werd een 0-0 gelijkspel. Hijzelf weet ook dat het beter kan. "In balbezit liep het soms wat stroef, we moeten dit gewoon meenemen naar de competitie", reageerde Baiye tegenover ClubTV.

"We bouwden wel redelijk goed op, maar bij de laatste pass liep het vaak mis. Samen met de coach zullen we de match wel analyseren en eruit leren. Zondag is de eerste wedstrijd met inzet, die prijs willen we pakken", aldus de middenvelder. De kans lijkt echter klein dat hij zondag ook speelminuten krijgt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws