'PSG wil Barcelona hak zetten en klopt aan bij Ajax voor talentvolle middenvelder'

'PSG wil Barcelona hak zetten en klopt aan bij Ajax voor talentvolle middenvelder'

Gepubliceerd: woensdag 18 juli 2018 om 23:28wo 18-07-2018 om 23:28

FC Barcelona wil nog deze week een nieuw bod uitbrengen op Frenkie de Jong. De Catalanen vrezen echter dat de onderhandelingen met Ajax een stuk gecompliceerder worden nu ook Paris Saint-Germain zich heeft gemeld voor de middenvelder.

Dat meldt Diario Sport woensdag. Barça zit al weken achter de handtekening van De Jong aan. De Nederlander wil zelf dolgraag de overstap maken naar Camp Nou, maar er is nu een serieuze kaper op de kust. Dat PSG recent sportief directeur Antero Henrique naar een ontmoeting met zaakwaarnemer Ali Dursun stuurde is veelbetekenend voor de intenties van de Fransen.

PSG zoekt een middenvelder die zowel op '6' als '8' uit de voeten kan en De Jong voldoet uitstekend aan dat profiel. Daarnaast staan er nog enkele andere namen op het lijstje: N'Golo Kante (Chelsea), Julian Weigl (Borussia Dortmund) en Radja Nainggolan (Internazionale). De interesse in de Belg is opvallend, aangezien hij AS Roma pas deze zomer verliet voor Inter.

Derde bod op komst
Barça bracht tot dusver twee keer een bod uit op De Jong, maar Ajax viel nog niet te vermurwen. Hoe hoog het derde voorstel zal zijn, is niet duidelijk. De Amsterdammers hebben een prijskaartje van vijftig miljoen euro op De Jong geplakt, maar dat bedrag hebben de Catalanen nog niet geboden.

Plaats een reactie

dethklok28 +5288
woensdag 18 juli 2018 om 23:47
Komaan PSG. Ik sta niet voor hem te springen dus steel hem maar.
Vind ik leuk
Messifanboy +1093
donderdag 19 juli 2018 om 00:34
Je neemt me de woorden uit de mond. Met 50 miljoen kunnen we veel betere dingen doen.
Vind ik leuk
Jozef +42459
donderdag 19 juli 2018 om 08:55
Ajax hoeft niet meer te verkopen. De uiterst succesvolle jeugdopleiding bracht het batig saldo op de rekening courant in amper acht jaar tijd op 150-200 miljoen credit. De grootste talenten liggen nog voor jaren vast en zullen alleen voor de hoofdprijs nog mogen vertrekken.

Het is simpel. We willen onze talenten langer binden aan onze mooiste club ter wereld... 😉
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws