Antwerp wint vlot van Griekse topclub: wereldgoal van nieuwkomer Opare

Antwerp wint vlot van Griekse topclub: wereldgoal van nieuwkomer Opare

Gepubliceerd: zondag 15 juli 2018 om 14:52zo 15-07-2018 om 14:52

Royal Antwerp FC heeft zondagnamiddag een oefenwedstrijd afgewerkt tegen het Griekse PAOK. De Great Old won vlot met 1-3 tegen de ploeg die binnenkort mag aantreden in de voorrondes van de Champions League.

PAOK eindigde vorig seizoen tweede in de Griekse competitie, maar Antwerp nam meteen het heft in handen tijdens de oefenwedstrijd. Yatabaré en Bolingi kregen de eerste kansen, maar het was wachten op een geweldige uithaal van nieuwkomer Opare vooraleer de 0-1 op het scorebord stond.

Antwerp voetbalde vanuit een uitstekende organisatie, maar moest na een half uur toch de gelijkmaker toestaan. Kort voor de pauze hees Bolingi zijn ploeg weer op voorsprong met een knappe kopbal na een voorzet van Yatabaré. Na de pauze kon Antwerp die voorsprong makkelijk vasthouden.

Rodrigues kon na een kwartier in de tweede helft Owusu bereiken. De aanvaller draaide zich vrij en scoorde knap via de deklat. Die voorsprong van Antwerp kwam nooit meer in gevaar, al moest invallersdoelman Teunckens één keer goed tussenkomen na een Griekse vrije trap.

Lees ook: GOAL: Nieuwkomer Opare scoort meteen wereldgoal voor Antwerp

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws