'Bayern, United en drie anderen laten oog vallen op Kroatische WK-uitblinker'

  'Bayern, United en drie anderen laten oog vallen op Kroatische WK-uitblinker'

  donderdag 12 juli 2018 om 09:28

  Ante Rebic heeft zich met zijn sterke prestaties op het WK in de kijker gespeeld bij meerdere Europese topclubs. Manchester United, Arsenal, SSC Napoli, Tottenham Hotspur en Bayern München zijn geïnteresseerd in de 24-jarige aanvaller.

  Dat meldt BILD althans. Mogelijk heeft Bayern een streepje voor. Nico Kovac, de nieuwe trainer van de Rekordmeister, kent Rebic goed. Hij haalde zijn landgenoot in 2013 als bondscoach van Kroatië bij de nationale ploeg én zat achter de komst van de vleugelspeler naar Eintracht Frankfurt. Nu volgt Rebic hem dus mogelijk ook naar de Allianz Arena.

  Landgenoot en voormalig Bayern-speler Ivica Olic zou dat toejuichen. "Ante is een speler voor Bayern", laat hij weten. De vraagprijs van Frankfurt kan wel een struikelblok vormen. De Bundesliga-club wil liefst vijftig miljoen euro ontvangen voor Rebic, die nog een contract heeft tot medio 2021 bij bekerwinnaar van afgelopen seizoen.

  Rebic bereikte woensdag de WK-finale met Kroatië. In de halve eindstrijd werd Engeland na verlenging over de knie gelegd.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws