Waar naartoe na het WK? 'Ook Spanjaarden mengen zich in de strijd om Batshuayi'

Waar naartoe na het WK? 'Ook Spanjaarden mengen zich in de strijd om Batshuayi'

08-07-2018 07:32
1

Door de sterke prestaties van Romelu Lukaku blijft de rol van Michy Batshuayi op dit WK beperkt, al scoorde hij wel tegen Tunesië. Zo kan de aanvaller misschien wat meer tijd vrij maken om na te denken over zijn toekomst. Hij heeft er alvast een extra optie bij.

Volgens Goal.com zou Sevilla FC namelijk interesse tonen om onze landgenoot over te nemen van Chelsea FC. Daar lijkt hij geen sportieve toekomst meer te hebben. Batshuayi ligt in Londen nog onder contract, maar werd het voorbije halve seizoen uitgeleend aan Borussia Dortmund. In Duitsland maakte hij indruk met negen doelpunten in dertien wedstrijden.

Desondanks is Dortmund niet geneigd om Batsman opnieuw in huis te halen. Het financiële plaatje speelt daar ongetwijfeld een rol in. Ook voor Sevilla kan dat lastig worden, al maken de Andalusiërs zich sterk. "Voor Sevilla zijn weinig voetballers buiten bereik. Sommigen zijn economisch misschien onhaalbaar, dat is waar. Maar er zijn andere manieren om iemand te laten tekenen", aldus sportief directeur Joaquin Caparros.