Volgens mij hebben wij twee de slechtste job van de hele ploeg

"Volgens mij hebben wij twee de slechtste job van de hele ploeg"

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 17:00do 21-06-2018 om 17:00

Donderdag was het aan Thomas Meunier om de pers toe te spreken namens de Rode Duivels. Hij had het onder meer over zijn positie bij de Rode Duivels.

Net als Carrasco gaf Meunier toe dat zijn positie niet de makkelijkste is. "We hebben inderdaad de slechtste jon. Het is een heel moeilijke positie. Maar anderzijds houd ik wel echt van dit systeem. Ik ben bijna altijd mee in de zestien en ik kan assists geven en scoren", vertelt Meunier aan Sporza.

Tijdens de oefenwedstrijden maakte Meunier geen geweldige indruk. "Of ik me nu 100% voel? Ja, maar ik denk dat het altijd beter kan. Waarschijnlijk moet iedereen nog wel groeien in het tornooi", aldus de rechterflank van Paris Saint-Germain.

Plaats een reactie

Intel +1482
donderdag 21 juni 2018 om 19:56
Ja op zich hebben ze wel gelijk , meunier is dat al iets meer gewoon maar carrasco verre van , dan kunt ge ook niet verwachten dat hij opeens super kan verdedigen en zijn aanvallende kwaliteiten gaan daar door wel wat verloren we hebben nog Jordan voor op die positie maar of die beter kan verdedigen betwijfel ik , en zo slecht doet carrasco het ook niet vind ik witsel trouwens ook ni , ik had gedacht da China hun niveau naar beneden ging halen maar veel verschil zie ik niet .
Vind ik leuk
DDT +3804
donderdag 21 juni 2018 om 23:00
Speel 4213 en je hebt direct een betere job
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws