Duitsland vreest: Al gooien we de hele ploeg om, dan komen we in de problemen

Duitsland vreest: "Al gooien we de hele ploeg om, dan komen we in de problemen"

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 16:04do 21-06-2018 om 16:04

Als Duitsland een deceptie op het WK wil voorkomen, moet er iets veranderen. Dat is de mening van middenvelder Sami Khedira.

"Ook al gooien we de hele ploeg nu om, als we met dezelfde houding en dezelfde intensiteit spelen, komen we in de problemen", zo tekent persbureau Reuters op uit de mond van Khedira. De middenvelder van Juventus had weinig positiefs te melden over de manier waarop de regerend kampioen voor de dag kwam tegen Mexico. "We speelden als een stel schoolkinderen."

Duitsland ging in de openingswedstrijd van het WK met 0-1 onderuit tegen Mexico. Zaterdag neemt de ploeg van Joachim Löw het op tegen Zweden, dat de eerste wedstrijd met 1-0 won van Zuid-Korea. "We zullen overal compacter moeten staan. We moeten slimmer spelen", weet Khedira.

De 31-jarige routinier wil overigens niets weten van een slechte sfeer in het Duitse kamp, waar meerdere groepsdiscussies zijn geweest. "We hebben geprobeerd samen dingen te analyseren en te verbeteren. We hebben niet met de beschuldigende vinger gewezen. We moeten als elf strijders het veld op."

Poll

Waar strandt Duitsland, denk je?

(122 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws