Rode Duivel denkt aan afscheid na het WK: Dat hangt van de situatie af

Rode Duivel denkt aan afscheid na het WK: "Dat hangt van de situatie af"

20-06-2018 20:25

Moussa Dembélé denkt eraan om na het WK in Rusland te stoppen bij de Rode Duivels. Dat vertelde hij woensdag aan Het Nieuwsblad tijdens een persmoment in het spelershotel in Moskou.

"Dit zou mijn laatste groot tornooi kunnen zijn. Dat hangt van de situatie af", vertelde Dembélé. De middenvelder wordt al een tijdje gelinkt aan een overstap naar de Chinese competitie. Dan is het minder evident om voor elke interland een verre reis te maken. Bovendien kan zijn leeftijd (31) ook een factor zijn.

 "Ik speel al dertien jaar voor de nationale ploeg, sinds mijn achttiende. Maar de knoop wil ik nu niet doorhakken. We zien wel na het tornooi. Al zie ik mezelf geen zes jaar meer voetballen voor de Rode Duivels. Ik denk er in ieder geval over na, het houdt me bezig", vertelde Dembélé aan Het Nieuwsblad.

Steven Defour en Radja Nainggolan hebben al aangegeven te stoppen bij de nationale ploeg. Laurent Ciman, Vincent Kompany en Marouane Fellaini hebben ook al laten vallen dat het WK in Rusland hun laatste kunstje zou zijn bij de Rode Duivels.