Italiaanse journalist is zeker: Nainggolan voor spotprijs naar Internazionale

Italiaanse journalist is zeker: Nainggolan voor spotprijs naar Internazionale

Gepubliceerd: dinsdag 19 juni 2018 om 23:34di 19-06-2018 om 23:34

De transfer van Radja Nainggolan naar Internazionale lijkt er dan toch te komen. Volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano heeft Inter een akkoord gevonden met AS Roma.

Romano, werkzaam bij onder meer Sky Sport en The Guardian, is gespecialiseerd in transfernieuws. Hij meldt dinsdagavond op Twitter dat er een akkoord is over de transfer van Nainggolan naar Internazionale, waar zijn ex-coach Luciano Spalletti op de bank zit. Onze landgenoot wordt al weken gelinkt aan een transfer naar Inter, maar weerlegde pas nog alle geruchten.

Toch lijkt Romano zeker van zijn stuk. Volgens de journalist betaalt Inter ongeveer twintig miljoen euro voor Il Ninja. Daarnaast worden twee jonge spelers betrokken in de deal. Nicolò Zaniolo maakt sowieso de omgekeerde beweging. Over de andere speler moet nog een beslissing gemaakt worden. Als de transfer wordt afgerond, zal Inter een uitstekende zaak doen. Vorige zomer moest Nainggolan nog meer dan vijftig miljoen euro kosten.

Lees ook: Nainggolan reageert op transfergeruchten in zijn eigen stijl: 'Nonsens'

Plaats een reactie

Mckenzie +4561
woensdag 20 juni 2018 om 07:30
Naar de Italiaanse hoofdstad?
Vind ik leuk
woensdag 20 juni 2018 om 09:54
Een gekke gok ? Of kwakkel ?!
Vind ik leuk
woensdag 20 juni 2018 om 10:29
Misschien moet Radja naar RSCA? Daar maak je blijkbaar meer kans op een selectie voor de nationale ploeg, zelfs na een minder seizoen.
Vind ik leuk
woensdag 20 juni 2018 om 11:09
Of naar PSG
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws