'Mexico-uitblinker mag na knalprestatie hopen op toptransfer naar FC Barcelona'

'Mexico-uitblinker mag na knalprestatie hopen op toptransfer naar FC Barcelona'

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 22:40ma 18-06-2018 om 22:40

Hirving Lozano staat in de belangstelling van FC Barcelona, meldt de Mexicaanse tak van ESPN maandag. Toen de revelatie van Mexico een jaar geleden de overstap maakte naar PSV, had Barcelona al rapporten over Lozano klaar liggen. 

Inmiddels wordt Lozano serieus overwogen door Barcelona, schrijft ESPN. Lozano heeft alles wat de Catalanen in een aanvaller zoeken. ESPN meldt dat de komst van de Mexicaan mogelijk is, nu Antoine Griezmann bij Atlético Madrid lijkt te blijven. Een van de kwaliteiten die Lozano heeft is dat hij zich snel aan kan passen aan een elftal. Ook is hij sterk en snel. Dat zouden voor Barcelona belangrijke eisen zijn.

Barcelona is in de strijd om Lozano niet alleen, want naar verluidt jagen veel Premier League-clubs op de aanvaller. ESPN verwacht niet dat Lozano voor minder dan vijftig miljoen euro vertrekt en dat PSV hem binnenboord kan houden. Mino Raiola is de zaakwaarnemer van Lozano. De vijftigjarige Haarlemmer staat erom bekend zijn cliënten voor miljoenenbedragen naar andere clubs te brengen.

Lozano heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2023. De vraag is of de Nederlandse landskampioen hem kan behouden na een sterk debuutseizoen en het WK. Lozano kroonde zich zondag tot matchwinnaar tegen Duitsland (1-0). 

Plaats een reactie

dethklok28 +5290
dinsdag 19 juni 2018 om 01:15
Fantastische speler. Maar geen cliënten van Raiola binnen halen alsjeblieft
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws