Leko laat talenten proeven van de A-kern, vijf Trainees bij de A-kern

Leko laat talenten proeven van de A-kern, vijf Trainees bij de A-kern

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 17:16ma 18-06-2018 om 17:16

Maandag verzamelde Ivan Leko zijn troepen voor de eerste keer met het oog op het nieuwe seizoen. Aanwezig waren enkele nieuwe spelers, maar ook vijf Trainees.

Siebe Schrijvers en Mats Rits waren maandag een eerste keer te zien in het blauw en zwart. De twee kwamen respectievelijk over van KRC Genk en KV Mechelen, maar zij waren niet de enige opvallende gezichten op training. Timmy Simons maakte bijvoorbeeld zijn debuut als assistent-trainer.

Ook vielen de gezichten op van Nick Shinton, Brendan Schoonbaert, Brandon Baiye, Cyril Ngonge en Loïs Openda. Hun minuten gaan deze vijf dit seizoen normaal maken bij de beloften van Club Brugge, maar af en toe mogen ze ook proeven van de A-kern.

Shinton is een 17-jarige keeper. Baiye is dan weer een middenvelder van zeventien jaar. Ngonge en Openda zijn dan weer aanvallers. Beide gasten zijn al achttien jaar. Ook Schoonbaert heeft die leeftijd, maar is een rechtermiddenvelder.

Lees ook: Club Brugge traint een eerste keer, Schrijvers, Rits en Simons zijn van de partij

Plaats een reactie

Boerken +7976
maandag 18 juni 2018 om 18:25
Mooi, de jeugd kansen geven en laten proeven !
Vind ik leuk
ROBSON +3811
dinsdag 19 juni 2018 om 09:20
Idd al moet club ze ook durven te brengen. Ik blijf erbij koop in iedere linie geregeld klasbakken en bouw daar een ploeg rond met eigen jeugd. Op termijn werpt dit zijn vruchten af......en het is leuk voor de supporters.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws