'Oulare wekt interesse van Belgische topclub: contract voor vier jaar ligt klaar'

'Oulare wekt interesse van Belgische topclub: contract voor vier jaar ligt klaar'

18-06-2018 08:05
4

Obbi Oulare staat mogelijk voor een verrassende overstap. De 22-jarige spits wordt namelijk genoemd bij Standard, zo melden diverse Belgische media.

Het vinden van een targetspits heeft momenteel prioriteit bij Standard en de naam van Oulare zou zeker zijn gevallen bij de Rouches. In Luik ligt er naar verluidt een contract voor vier seizoenen klaar, maar Oulare zelf heeft naar eigen zeggen nog niets vernomen.

Mocht Standard daadwerkelijk werk maken van zijn komst, dan wordt Oulare mogelijk herenigd met Michel Preud'homme. Het was Preud'homme die hem in 2014 liet debuteren bij Club Brugge. De relatie werd aan het begin van het seizoen 2014/15 slechter en Preud'homme zou Oulare in augustus 2015 zelfs hebben aangepakt in een volle kleedkamer. Er kwam vervolgens al snel een einde aan de samenwerking, want Oulare trok voor acht miljoen euro naar Watford.

Oulare heeft na zijn transfer pas twee duels gespeeld voor Watford, waar hij nog vastligt tot medio 2021. De voormalig jeugdinternational lijkt daar echter geen toekomst te hebben. Oulare werd het afgelopen seizoen al uitgeleend aan Royal Antwerp FC, waar hij mede door diverse blessure slechts tot zestien optredens kwam. Oulare is momenteel ook nog herstellende van een operatie aan zijn heup, die hij in mei onderging. Hij zou nog ruim twee maanden moet revalideren.