WK-wedstrijd tussen Servië en Costa Rica was ook mooie reclame voor de JPL

WK-wedstrijd tussen Servië en Costa Rica was ook mooie reclame voor de JPL

Gepubliceerd: zondag 17 juni 2018 om 18:35zo 17-06-2018 om 18:35

De wedstrijd tussen Costa Rica en Servië had nog een flink Belgisch tintje. Bij Costa Rica liepen Bryan Ruiz en Oscar Duarte rond, terwijl Servië ook enkele spelers uit de JPL had rondlopen. Onze competitie lijkt dan toch niet zo slecht, oordelen de analisten bij Villa Sporza.

"Onze competitie is niet zo slecht als vele mensen denken", geeft Yannick Ferrera aan. "Veel spelers uit de topcompetities zijn ook via België gepasseerd bijvoorbeeld. Dat zie je ook bij Servië, met onder meer Mitrovic en Milinkovic-Savic."

De Servische doelpuntenmaker
Tegen Costa Rica was het niet raak, maar bij Servië hopen ze dit WK toch op een sterke Aleksandar Mitrovic. "Bij Fulham heeft hij het heel goed gedaan de voorbije maanden. Hij vond de weg naar doel en ook tegen Bolivië deed hij het heel goed. Het was een makkelijke match voor Servië, maar hij heeft er toch mooi drie gemaakt."

"Ei zo na was hij terug in België", gaf Dennis van Wijk nog mee. "Spijtig genoeg voor Anderlecht kwamen ze niet overeen, want een spits in zijn vorm en van zijn kaliber hadden ze echt wel kunnen gebruiken. Hij is echt in vorm. Het is nu aan hem om te tonen dat hij thuishoort in de Premier League", aldus de Nederlander.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws