'Jali kiest na 4,5 seizoenen bij Oostende voor controversiële transfer'

'Jali kiest na 4,5 seizoenen bij Oostende voor controversiële transfer'

Gepubliceerd: zondag 27 mei 2018 om 07:30zo 27-05-2018 om 07:30

Andile Jali liet op 20 april zijn contract ontbinden bij KV Oostende. De Zuid-Afrikaan gaat België definitief te verlaten, want maakt binnen enkele dagen de keuze tussen twee ploegen uit zijn vaderland.

Kaizer Chiefs en landskampioen Mamelodi Sundowns zijn volgens IOL nog in de race. Zaakwaarnemer Mike Makaab bevestigt dat Jali interessante aanbiedingen op zak heeft. ''De waarheid in deze kwestie is, is dat er twee ploegen interesse hebben in Andile. Het zijn goede aanbiedingen, zowel voor zijn carrière als financieel, als je er rekening mee houdt dat we in Zuid-Afrika zijn. Andile zal in de komende 48 tot 72 uur een beslissing nemen. Ons doel is om voor het einde van de maand een nieuwe club voor hem te hebben.

Een insider denkt te weten dat Kaizer Chiefs de beste papieren heeft. Mocht de 28-jarige Jali voor Kaizer Chiefs kiezen, dan zorgt de 42-voudig international voor een zeer controversiële transfer. Jali was voor zijn komst naar KVO namelijk aanvoerder van Orlando Pirates, de grote aartsrivaal van de Kaizer Chiefs. Zuid-Afrika wacht dus met veel interesse op de beslissing van Jali.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws