OFFICIEEL: KV Oostende en middenvelder gaan per direct al uit elkaar

OFFICIEEL: KV Oostende en middenvelder gaan per direct al uit elkaar

Gepubliceerd: vrijdag 20 april 2018 om 14:49vr 20-04-2018 om 14:49

Andile Jali (28) is geen speler meer van KV Oostende. Club en speler hebben na goed overleg beslist om per direct een punt te zetten achter de samenwerking. Dat maakte Oostende vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen.

Het nieuws komt niet als een verrassing. Jali beschikte over een aflopende verbintenis en had in een eerder stadium al aangegeven dit niet te gaan verlengen. De Zuid-Afrikaan keert terug naar zijn vaderland, waar hij zich bij zijn vrouw en drie kinderen gaat voegen. "Het is niet makkelijk om mijn kinderen maar één keer om de drie maanden te zien", zei hij daar destijds over.

De 42-voudig international van Bafana Bafana liep enkele weken geleden een knieblessure op, waardoor zijn seizoen al zo goed als ten einde was. Het heeft beide partijen doen besluit om daarom al eerder uit elkaar te gaan. Het blijft zodoende bij een samenwerking van 4,5 jaar en liefst 124 optredens, waarin de controleur twee keer trefzeker was. 'We bedanken Andile voor zijn 4,5 jaren bij KVO en we wensen hem veel succes toe in zijn geboorteland!', schrijven de Kustboys ter afscheid op de website.

Plaats een reactie

zaterdag 21 april 2018 om 07:19
Leegloop bij Kvo is begonnen...straks Musona, Berrier, Gano(hopelijk), Rezaeian, Lombaerts, Conte, Akpala...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws