'Real Madrid is niet meer zo sterk, het is een soort kamikazevoetbal'

'Real Madrid is niet meer zo sterk, het is een soort kamikazevoetbal'

Gepubliceerd: zaterdag 26 mei 2018 om 10:05za 26-05-2018 om 10:05

Ex-Madrileen Rafael van der Vaart draagt Real Madrid nog altijd een warm hart toe. De middenvelder is er echter niet van overtuigd dat zijn voormalige werkgever in de Champions League-finale van Liverpool wint.

"Real is niet meer zo sterk als de afgelopen jaren. Thuis tegen Juventus hadden ze eruit kunnen vliegen. En Bayern München was over twee wedstrijden gezien sterker", zegt Van der Vaart in De Telegraaf. "Het is een soort kamikazevoetbal, waarbij het of allemaal meezit of heel erg misgaat, maar ze zich uiteindelijk door een ingeving tóch weer redden."

"En in de competitie hebben ze eigenlijk een heel slecht seizoen gehad, maar ze staan tóch weer in de finale", zegt hij. "Als Real voor de vierde keer in vijf jaar wint, is het uniek'", klinkt het.

Van der Vaart hoopt op een passend slot van het miljoenenbal. "Het was het leukste toernooi van de laatste tien jaar: geweldig! Mede dankzij Mo Salah, die voor het grote publiek uit het niets kwam en prachtige dingen liet zien."

Plaats een reactie

Lord Wenger +17037
zaterdag 26 mei 2018 om 10:14
Salah, zet de kers op de taart vanavond aub! Veel Bayern en Juve fans rekenen op Liverpool.
Vind ik leuk
Smuuw +1276
zaterdag 26 mei 2018 om 12:34
Hala Madrid y nada mas !!! Hoop op een spannende wedstrijd tot de laatste minuut zoals paar jaar trg tegen Atletico met Courtois in de goal
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws