Club Brugge-spits : Als je slecht in je vel zit, begin je over alles te denken

Club Brugge-spits : "Als je slecht in je vel zit, begin je over alles te denken"

23-05-2018 08:20
2

Jelle Vossen bezorgde met zijn doelpunt op Standard Club Brugge de landstitel. Na een zeer moeilijk jaar was dit een mooie afsluiter voor de aanvaller van Blauw-Zwart. Toch hoopt hij volgend seizoen op een beter jaar.

In het competitieslot kende Vossen een korte heropleving, dat terwijl hij doorheen het seizoen nauwelijks van de bank afkwam. "Natuurlijk zou ik meer willen spelen. Nog eens zo'n jaar zou mentaal heel moeilijk zijn", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Voor alle duidelijkheid: Vossen geeft aan enorm graag in Brugge te spelen én te leven. "Maar het kan ook omgekeerd. Kijk, ik zit hier met één doel en dat is zo veel mogelijk prijzen pakken met Club. En daar zijn we goed mee bezig. Ik sta hier volgend seizoen dus gewoon met veel goesting."

Flirt met vertrek
Even dacht Vossen zelfs om het Jan Breydelstadion te verlaten. "Als je slecht in je vel zit, begin je over alles na te denken. Vertrekken is misschien wel de gemakkelijkste weg, maar biedt niet altijd de juiste oplossing", besluit de Club-aanvaller.